✓ Meer dan 20 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Overveen

Heeft u in Google gezocht naar een dakdekker in Overveen? Dan kunt u nu uw zoektocht stoppen. MBD Dakwerken is een dakdekkersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en specialisatie in hellende daken, platte daken, en lood- en zinkwerk. Wij voeren diverse dakwerkzaamheden uit en zijn beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Overveen.

MBD Dakwerken

Dakdekkersbedrijf in Overveen

Dakdekker Overveen

MBD Dakwerken is als dakdekkersbedrijf al meer dan 20 jaar actief in Overveen. Martijn Appel, de oprichter van het bedrijf, begon 20 jaar geleden als allround loodgieter. Naast zijn werk als dakdekker, voerde hij ook veel binnenwerk uit. In de afgelopen jaren is de focus echter steeds meer op de dakwerkzaamheden komen te liggen, wat leidde tot de oprichting van MBD Dakwerken.

Wij staan klaar om zowel particulieren als bedrijven in Overveen te helpen met verschillende soorten daken, waaronder pannendaken, shingledaken en felsdaken (hellende daken). Daarnaast zijn we gespecialiseerd in bitumen daken voor platte daken en verzorgen we al uw lood- en zinkwerk. Ons werk varieert van grote dakprojecten tot kleine dakreparaties. Of het nu gaat om dakrenovatie, dakinspectie, daklekkage, dakisolatie, stormschade of nieuwbouw van daken in Overveen, MBD Dakwerken staat voor u klaar!

20+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Overveen

Dakdekkers die staan voor kwaliteit

Kwaliteit is een kernwaarde voor MBD Dakwerken. Wij hebben passie voor het vak en bieden onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Kwalitatieve dakdekker in
Overveen

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Projecten in de buurt van Overveen

Met liefde voor het vak hebben wij al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk als dakdekkersbedrijf in de regio Overveen.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

20+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Overveen

Stormschade aan uw dak kan leiden tot vervelende problemen, zoals daklekkages. MBD Dakwerken staat paraat om u te helpen bij het oplossen van deze problemen. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van stormschade aan daken in Overveen en omgeving. Als u te maken heeft met stormschade, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Wij staan klaar om snel en efficiënt de nodige reparaties uit te voeren en uw dak weer in optimale staat te brengen. Uw veiligheid en tevredenheid staan bij ons voorop!

Dakisolatie Overveen

Dakisolatie is een belangrijke investering die kan bijdragen aan energiebesparing en een comfortabeler binnenklimaat in uw gebouw. Bij MBD Dakwerken begrijpen we het belang van dakisolatie en zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige dakisolatie in Overveen en omgeving. Of u nu een nieuw dak wilt isoleren of uw bestaande dak wilt verbeteren, wij hebben de expertise om u te helpen. Met onze professionele dakisolatiediensten kunt u genieten van een efficiënter energieverbruik en een aangenamere leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie!

Dakbedekking Overveen

Het kiezen van de juiste dakbedekking en het regelmatig onderhouden ervan zijn essentiële stappen om de levensduur van uw dak te verlengen en problemen zoals daklekkage te voorkomen. Bij MBD Dakwerken begrijpen we het belang van professioneel dakonderhoud en bieden we deskundige diensten om uw dak in Overveen in topconditie te houden. Onze ervaren dakdekkers kunnen regelmatige inspecties, reiniging en reparaties uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw dak goed blijft functioneren. Neem vandaag nog contact met ons op voor betrouwbaar dakonderhoud en geniet van gemoedsrust wetende dat uw dak in goede handen is.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn diverse situaties waarin nieuwe dakbedekking noodzakelijk kan zijn. Een veelvoorkomend scenario is wanneer een dak slecht is onderhouden en daklekkage zich heeft voorgedaan. Om deze lekkage effectief aan te pakken, is het van essentieel belang om snel contact op te nemen met een professioneel dakdekkersbedrijf in Overveen.

Stormschade kan ook een reden zijn voor beschadigde dakbedekking, en het is cruciaal om dergelijke schade onmiddellijk te laten repareren door een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf. Wanneer een dak stormschade heeft opgelopen, neemt niet alleen het risico op daklekkage toe, maar kan ook de isolatie van het dak worden aangetast, wat kan leiden tot warmteverlies en hogere energiekosten.

Nieuwe dakbedekking kan ook financieel verstandig zijn, omdat dit de waarde van uw woning kan verhogen en de algehele uitstraling kan verbeteren. Door te investeren in hoogwaardige dakbedekking kunt u zowel de functionaliteit als de esthetiek van uw huis verbeteren en uw investering op de lange termijn lonend maken.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Het verlengen van de levensduur van uw dak vereist regelmatig onderhoud. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u kunt nemen:

1. Verwijder regelmatig bladeren, takken en ander vuil van uw dak. Dit voorkomt dat water op het dak blijft liggen en eventueel schade veroorzaakt.

2. Controleer uw dakbedekking op scheurtjes en blaren. Als u dergelijke problemen opmerkt, is het essentieel om onmiddellijk contact op te nemen met een professioneel dakdekkersbedrijf in Overveen.

3. Reinig uw dak periodiek met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Spoel het dak grondig af met een tuinslang om vuil en algen te verwijderen.

4. Onderhoud het loodwerk en zinkwerk op uw dak. Houd deze materialen schoon en verwijder regelmatig bladeren en vuil met een zachte borstel en water. Wees voorzichtig om het loodwerk en zinkwerk niet te beschadigen; loop er niet op en plaats geen zware objecten op deze delen van het dak.

Door deze stappen regelmatig uit te voeren, kunt u de levensduur van uw dak verlengen en mogelijke problemen voorkomen. Het is echter ook verstandig om periodieke professionele dakinspecties te laten uitvoeren om eventuele verborgen problemen op te sporen en tijdig aan te pakken.

Welk type dakbedekking is het meest geschikt voor mijn huis?

De keuze voor het type dakbedekking hangt af van het type dak dat u heeft. Hier zijn enkele opties op basis van het type dak:

Voor platte daken is bitumen dakbedekking een populaire keuze in Nederland vanwege zijn duurzaamheid.

Bij hellende daken kunt u kiezen uit verschillende soorten dakbedekkingen:

Dakpannen: Dakpannen zijn weerbestendig, duurzaam en verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, waardoor ze goed passen bij de esthetiek van uw woning. Ze vereisen over het algemeen weinig onderhoud.

Shingles: Shingles zijn dunne, rechthoekige stukken asfalt dakbedekking die gemakkelijk te installeren zijn. Ze hebben doorgaans een levensduur van 20 tot 30 jaar en zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Elk type dakbedekking heeft zijn eigen voordelen en overwegingen, dus het is belangrijk om rekening te houden met uw specifieke dakbehoeften en esthetische voorkeuren voordat u een keuze maakt. Het raadplegen van een professionele dakdekker kan u helpen bij het maken van de juiste beslissing voor uw dak.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken is uw vertrouwde specialist op het gebied van dakbedekking. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche, bieden wij deskundig advies en professionele hulp voor allerlei dakwerkzaamheden. Van dakinspecties tot dakreparaties en dakrenovaties, wij hebben de expertise om uw dak in topconditie te houden. Bovendien zijn we snel ter plaatse bij noodgevallen, zoals lekkages als gevolg van stormschade, en streven we ernaar om binnen 24 uur te reageren.

Integriteit staat hoog in het vaandel bij MBD Dakwerken, en we zijn toegewijd aan het nakomen van al onze afspraken. We bieden eerlijke prijzen voor onze diensten. Of u nu een volledige dakvervanging overweegt of gewoon een nieuwe dakgoot wilt laten installeren, bij MBD Dakwerken staan we altijd voor u klaar!

Dakdekker Overveen

Werkgebied

Dakdekkersbedrijf in Overveen

Bent u op zoek naar een dakdekker in Overveen? MBD Dakwerken is ook werkzaam in Overveen en heeft al tal van tevreden klanten geholpen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u behoefte heeft aan dakreparatie, dakisolatie, herstel van stormschade, het verhelpen van daklekkages, een dakinspectie of zelfs de installatie van een nieuw dak! Onze dakdekker in Overveen staat voor u klaar met professionele service en expertise!