✓ Meer dan 17 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Aerdenhout

Zoekt u een dakdekker in Aerdenhout? Bel dan MBD Dakwerken. Wij zijn een ervaren dakdekkersbedrijf met meer dan 17 jaar ervaring in alle soorten daken. Van hellende daken tot platte daken en van loodwerk tot zinkwerk.  Zowel particulieren als bedrijven in Aerdenhout kunnen ons bellen voor alle voorkomende dakwerkzaamheden.

MBD Dakwerken

Gespecialiseerd
Dakdekkersbedrijf

Dakdekkersbedrijf Aerdenhout

MBD Dakwerken is een dakdekkersbedrijf in de regio Aerdenhout. Oprichter Martijn Appel is meer dan 17 jaar geleden begonnen als allround loodgieter. Hierbij deed Martijn, naast het werk als dakdekker, ook veel binnenwerk. In de afgelopen jaren is de focus meer en meer komen te liggen op de dakwerkzaamheden. Daaruit is dakdekkersbedrijf MBD Dakwerken ontstaan.

Particulieren en bedrijven in Aerdenhout kunnen bij MBD Dakwerken terecht als zij op zoek zijn naar een dakdekker. Wij zijn gespcialiseerd in pannendaken, shingledaken, felsdaken en bitumen daken. Ook het lood- en zinkwerk doen wij. Het werk is zeer divers qua grootte. Zo maken wij grote daken voor bedrijven, maar kunt u ook bij ons terecht voor het maken van een dakgoot. Voor dakrenovatie, dakinspectie, dakisolatie, stormschade, daklekkage en nieuwbouw van daken in Aerdenhout is MBD Dakwerken dé specialist!

17+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf

Kwalitatieve dakdekker in Aerdenhout

Zoekt u een dakdekker in Aerdenhout? MBD Dakwerken beheerst het volledige dakwerk. Met liefde voor het vak bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Beste dakdekker in
Aerdenhout

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Projecten in de buurt van Aerdenhout

Met liefde voor het vak hebben wij als dakdekkersbedrijf in regio van Aerdenhout al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

17+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Aerdenhout

Een storm kan ernstige schade aanrichten aan daken. Hoge windsnelheden kunnen o.a. bomen omverwerpen en dakpannen losrukken. Uiteraard is het aan te raden om vooraf maatregelen te treffen, maar toch kunt u stormschade niet altijd voorkomen. Door stormschade kunt u bijvoorbeeld te maken krijgen met daklekkage. In dat geval kan dakdekkersbedrijf MBD Dakwerken te hulp schieten. Wij zijn de specialist in het oplossen van stormschade in Aerdenhout. Bel direct en wij komen zo snel mogelijk langs.

Dakisolatie in Aerdenhout

Dakisolatie is het isoleren van de dakvlakken van een gebouw. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij bestaande gebouwen en zowel bij platte- als hellende daken. Door het isoleren van het dak kan er energie bespaard worden, omdat er minder warmte verloren gaat naar de buitenlucht. Bovendien kan dakisolatie bijdragen aan een aangenamer binnenklimaat, omdat de temperatuur in het gebouw beter gereguleerd kan worden. MBD Dakwerken is als dakdekker dé specialist in dakisolatie in Aerdenhout.

Dakbedekking Aerdenhout

Een nieuwe dakbedekking is een investering die op langere termijn gunstig zal zijn. Het is belangrijk dat u een zorgvuldige keuze maakt en dat u het werk laat uitvoeren door een professionele dakdekker uit Aerdenhout. Om uw dakbedekking in optimale staat te houden en om lekkage te voorkomen, is het van belang dat u zich regelmatig bezighoudt met dakonderhoud.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn verschillende redenen waarom nieuw dakbedekking noodzakelijk is. Zo kan een dak slecht onderhouden zijn, waardoor daklekkage is opgetreden. Om de lekkage op te lossen, is het van belang om zo snel mogelijk een professioneel dakdekkersbedrijf uit Aerdenhout in te schakelen.

Ook is het mogelijk dat de dakbedekking beschadigd is geraakt door stormschade. In dit geval is het belangrijk om het dak te laten repareren door een dakbedekkingsbedrijf. Als u stormschade aan uw dak heeft, neemt de kans op daklekkage aanzienlijk toe. Ook gaat er veel warmte verloren wanneer het dak stormschade heeft opgelopen, wat negatieve gevolgen heeft voor de dakisolatie.

Nieuwe dakbedekking kan ook slim zijn vanuit het financiële perspectief. Als u de waarde van uw woning zo hoog mogelijk wilt houden, dan is het van belang om een kwalitatief goed dak te hebben. Door een goed en nieuw dak op uw huis te plaatsen, kan de uitstraling van uw hele woning verbeterd worden.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Om de levensduur van uw dak te verlengen, is het van belang om regelmatig dakwerkzaamheden uit te voeren. Het is belangrijk dat u regelmatig het dak reinigt van bladeren, takken en ander soort vuil. Door dit te verwijderen, voorkom je dat het water op het dak blijft liggen.

Ook is het verstandig om regelmatig de dakbedekking te controleren op scheurtjes en blaren. Mocht u scheurtjes zien in de dakbedekking, dan is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met een dakdekkersbedrijf uit Aerdenhout!

Daarnaast is het belangrijk om het dak regelmatig te reinigen met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Spoel het dak vervolgens af met een tuinslang. Daardoor kan je vuil en algen van het dak verwijderen.

Als laatste is het belangrijk om het loodwerk en zinkwerk met enige regelmaat te onderhouden. Dit kan u doen door bijvoorbeeld het lood- en zinkwerk schoon te houden en regelmatig bladeren en vuil te verwijderen. Hiervoor kan je een zachte borstel en water gebruiken. Wees wel voorzichtig dat u het lood- en zinkwerk niet beschadigt tijdens het schoonmaken. Ga niet op het lood- en zinkwerk lopen en plaats er geen zware objecten op.

Welk type dakbedekking is het meest geschikt voor mijn huis?

Het type dakbedekking dat bij uw huis past, is afhankelijk van het soort dak dat u heeft. Er zijn namelijk verschillende soorten daken, zoals platte daken en hellende daken.

Wanneer u een plat dak heeft, dan kunt u kiezen voor bitumen dakbedekking. Dit type dakbedekking is in Nederland heel populair, mede omdat het lang mee gaat.

Wanneer u een hellend dak heeft, dan kunt u kiezen voor verschillende soorten dakbedekkingen, zoals dakpannen en shingles. Dakpannen zijn een populaire keuze voor hellende daken. De voordelen van dakpannen zijn dat ze weerbestendig en duurzaam zijn en dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en stijlen. Daardoor is er altijd wel een soort dakpan dat bij uw woning past. Daarnaast hebben dakpannen relatief weinig onderhoud nodig.

Shingles is een soort dakbedekking dat gemaakt is van asfalt. Shingles zijn over het algemeen dun en rechthoekig, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. De grootste voordelen van shingles zijn dat ze een levensduur hebben van wel 20 tot 30 jaar en dat ze, evenals dakpannen, verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en stijlen.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken is al jaren de specialist op het gebied van dakbedekking. Van dakinspectie tot dakreparatie en dakrenovatie, wij staan altijd voor u klaar. Met meer dan 17 jaar ervaring binnen deze branche hebben wij alle kennis in huis om u deskundig advies en professionele hulp te bieden. Wij zijn de experts in allerlei verschillende dakwerken, waaronder nokvorst herstellen. Daarnaast zijn wij altijd binnen 24 uur aanwezig bij spoedgevallen, zoals lekkages door stormschade. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat we alle afspraken nakomen en dat we u altijd een eerlijke prijs bieden. Of u nu uw complete dak wilt vervangen of slechts een nieuwe dakgoot wilt laten plaatsen, bij MBD Dakwerken staan we altijd voor u klaar!

Dakdekker Aerdenhout

Werkgebied

Dakdekkersbedrijf in Aerdenhout

MBD Dakwerken is dé partij als u een dakdekker in Aerdenhout zoekt. Wij hebben als dakdekkersbedrijf al veel opdrachten mogen uitvoeren in Aerdenhout en omgeving. We staan voor u klaar voor een dakreparatie, daklekkage, dakisolatie, stormschade, dakinspectie of een nieuw dak!