✓ Meer dan 20 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Aerdenhout

Bent u op zoek naar een professionele dakdekker in Aerdenhout? Dan bent u bij MBD Dakwerken aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring zijn wij dé experts op het gebied van diverse dakwerkzaamheden, of het nu gaat om hellende daken, platte daken, loodwerk of zinkwerk. Zowel particulieren als bedrijven in Aerdenhout kunnen op onze kwaliteit en vakmanschap vertrouwen voor al hun dakbehoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

MBD Dakwerken

Dakdekkersbedrijf in Aerdenhout

Dakdekker Aerdenhout

MBD Dakwerken is een toonaangevend dakdekkersbedrijf gevestigd in Aerdenhout en omgeving. Met een rijke ervaring van meer dan 20 jaar begon oprichter Martijn Appel als een veelzijdige loodgieter. Tijdens zijn loopbaan breidde Martijn zijn expertise uit naar diverse dakwerkzaamheden, wat uiteindelijk resulteerde in de oprichting van MBD Dakwerken.

Of u nu een particuliere klant bent of een bedrijf in Aerdenhout, wij bieden een breed scala aan diensten voor al uw dakbehoeften. Onze specialisaties omvatten onder andere pannendaken, shingledaken, felsdaken, bitumen daken, evenals lood- en zinkwerk. Onze projecten variëren in omvang, variërend van grootschalige bedrijfsdaken tot het aanleggen van dakgoten. Bij MBD Dakwerken kunt u terecht voor dakrenovatie, dakinspectie, dakisolatie, herstel van stormschade, reparatie van daklekkages en nieuwbouw van daken. Wij zijn uw vertrouwde specialist voor alles wat met daken te maken heeft in Aerdenhout en omstreken!

20+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf

Kwalitatieve dakdekker in Aerdenhout

Zoekt u een dakdekker in Aerdenhout? MBD Dakwerken beheerst het volledige dakwerk. Met liefde voor het vak bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Beste dakdekker in
Aerdenhout

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Projecten in de buurt van Aerdenhout

Met liefde voor het vak hebben wij als dakdekkersbedrijf in regio van Aerdenhout al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

20+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Aerdenhout

Stormen kunnen aanzienlijke schade aan daken veroorzaken, met name door hoge windsnelheden die bomen kunnen omverwerpen en dakpannen kunnen losrukken. Hoewel preventieve maatregelen aanbevolen zijn, is het helaas niet altijd mogelijk om stormschade te voorkomen. Stormschade kan resulteren in problemen zoals daklekkage. In dergelijke gevallen kunt u rekenen op de expertise van MBD Dakwerken, het toonaangevende dakdekkersbedrijf in Aerdenhout voor het effectief aanpakken van stormschade. Aarzel niet en bel ons direct; wij staan klaar om zo snel mogelijk hulp te bieden.

Dakisolatie in Aerdenhout

Dakisolatie houdt in dat de dakvlakken van een gebouw geïsoleerd worden. Dit kan zowel bij nieuwbouw als bij bestaande gebouwen toegepast worden, ongeacht of het om platte- of hellende daken gaat. Het isoleren van het dak draagt bij aan energiebesparing doordat er minder warmte naar de buitenlucht verloren gaat. Bovendien kan dakisolatie het binnenklimaat aangenamer maken, omdat de temperatuur in het gebouw beter gereguleerd kan worden. MBD Dakwerken is de vooraanstaande dakdekker in Aerdenhout en specialist in dakisolatie.

Dakbedekking Aerdenhout

Het investeren in nieuwe dakbedekking is een beslissing op lange termijn die u zeker wilt overwegen. Het is cruciaal om deze keuze weloverwogen te maken en het werk te laten uitvoeren door een ervaren dakdekker in Aerdenhout. Om de optimale staat van uw dakbedekking te behouden en lekkage te voorkomen, is regelmatig dakonderhoud van essentieel belang.

Redenen om te kiezen voor nieuwe dakbdekking

Er zijn verschillende redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om nieuwe dakbedekking te overwegen. Een van die redenen kan zijn dat het dak slecht onderhouden is en dat er daklekkage is opgetreden. Om dit soort lekkages op te lossen, is het van cruciaal belang om onmiddellijk een professioneel dakdekkersbedrijf in Aerdenhout in te schakelen.

Een andere mogelijke reden voor het overwegen van nieuwe dakbedekking is schade door stormen. In dergelijke gevallen is het essentieel om het dak te laten repareren door een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf. Stormschade aan het dak verhoogt namelijk het risico op daklekkages en kan ook leiden tot warmteverlies, wat negatieve gevolgen heeft voor de dakisolatie.

Daarnaast kan het financieel gezien verstandig zijn om nieuwe dakbedekking te overwegen. Als u de waarde van uw woning wilt behouden en verbeteren, is het belangrijk om te investeren in kwalitatieve dakbedekking. Hiermee kan niet alleen de uitstraling van uw hele woning worden verbeterd, maar kunt u ook profiteren van een betere isolatie en energie-efficiëntie.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Om de levensduur van uw dak te verlengen, is regelmatig dakonderhoud essentieel. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u kunt nemen:

1. Reiniging van het dak: Verwijder regelmatig bladeren, takken en ander vuil van het dakoppervlak. Hierdoor voorkomt u dat water op het dak blijft liggen en mogelijke schade veroorzaakt.

2. Inspectie van dakbedekking: Controleer periodiek de dakbedekking op scheurtjes, blaren of andere beschadigingen. Als u dergelijke problemen opmerkt, is het belangrijk om onmiddellijk contact op te nemen met een professioneel dakdekkersbedrijf in Aerdenhout.

3. Reiniging van het dak: Het dak regelmatig reinigen met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel kan helpen om vuil en algen te verwijderen. Spoel het dak vervolgens af met een tuinslang voor een grondige reiniging.

4. Onderhoud van lood- en zinkwerk: Het lood- en zinkwerk vereist ook regelmatig onderhoud. Houd deze componenten schoon en verwijder bladeren en vuil regelmatig. Gebruik een zachte borstel en water om ze te reinigen. Wees voorzichtig en vermijd beschadiging tijdens het schoonmaken. Loop niet op het lood- en zinkwerk en plaats er geen zware objecten op.

Door deze maatregelen te nemen, kunt u de levensduur van uw dak verlengen en potentiële problemen voorkomen. Het is ook verstandig om periodieke inspecties door een professionele dakdekker uit Aerdenhout te laten uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw dak in optimale conditie blijft.

Welk type dakbedekking is het meest geschikt voor mijn huis?

Het type dakbedekking dat geschikt is voor uw huis hangt af van het type dak dat u heeft. Er zijn verschillende soorten daken, zoals platte daken en hellende daken, en voor elk type dak zijn er passende dakbedekkingsopties beschikbaar.

1. Platte daken: Voor platte daken is bitumen dakbedekking een veelgebruikte optie in Nederland vanwege de duurzaamheid ervan. Bitumen dakbedekking is bestand tegen weerselementen en gaat lang mee.

2. Hellende daken: Voor hellende daken zijn er verschillende dakbedekkingsopties beschikbaar, waaronder dakpannen en shingles.

– Dakpannen: Dakpannen zijn een populaire keuze voor hellende daken. Ze zijn weerbestendig en duurzaam, en er zijn diverse kleuren en stijlen beschikbaar, zodat u een dakpan kunt kiezen die bij de uitstraling van uw woning past. Dakpannen vereisen over het algemeen weinig onderhoud.

– Shingles: Shingles zijn dakbedekkingselementen gemaakt van asfalt. Ze zijn dun en rechthoekig van vorm, wat ze gemakkelijk te installeren maakt. Shingles hebben doorgaans een levensduur van 20 tot 30 jaar en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, vergelijkbaar met dakpannen.

Bij de keuze van de juiste dakbedekking is het belangrijk om rekening te houden met uw daktype, budget en esthetische voorkeuren. Een ervaren dakdekker kan u adviseren over de beste dakbedekkingsoptie voor uw specifieke situatie in Aerdenhout.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken is een gevestigde naam in de wereld van dakbedekking, met jarenlange ervaring op dit gebied. Oprichter Martijn Appel begon zijn carrière meer dan 20 jaar geleden als een allround loodgieter, waarbij hij naast loodgieterswerkzaamheden ook betrokken was bij verschillende taken op het gebied van dakwerk. In de loop der jaren heeft de focus zich steeds meer verschoven naar dakwerkzaamheden, en zo ontstond uiteindelijk MBD Dakwerken als een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf.

Wij zijn toegewijd aan het bieden van een breed scala aan diensten met betrekking tot dakbedekking, variërend van dakinspecties tot dakreparaties en dakrenovaties. Met meer dan 20 jaar ervaring in de branche hebben wij de kennis en expertise om deskundig advies te verstrekken en professionele hulp te bieden op het gebied van dakwerken. Wij zijn gespecialiseerd in diverse soorten dakwerk, waaronder het herstellen van nokvorsten. Daarnaast streven wij ernaar om altijd binnen 24 uur aanwezig te zijn bij noodgevallen, zoals lekkages als gevolg van stormschade.

Wij hechten veel waarde aan integriteit en streven ernaar om al onze afspraken na te komen. Ons doel is om eerlijke prijzen te bieden aan onze klanten. Of u nu overweegt om uw volledige dak te vervangen of gewoon een nieuwe dakgoot wilt laten installeren, bij MBD Dakwerken staan wij altijd klaar om u van dienst te zijn!

Dakdekker Aerdenhout

Werkgebied

Dakdekkersbedrijf in Aerdenhout

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Aerdenhout, dan hoeft u niet verder te zoeken. MBD Dakwerken is uw betrouwbare partner als het gaat om dakwerkzaamheden in Aerdenhout en de omliggende regio. Wij hebben als dakdekkersbedrijf al tal van projecten uitgevoerd in Aerdenhout en omstreken. Of u nu behoefte heeft aan dakreparatie, hulp bij daklekkage, dakisolatie, herstel van stormschade, een grondige dakinspectie of de installatie van een geheel nieuw dak, onze dakdekker in Aerdenhout staat helpt u graag!