✓ Meer dan 17 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Heemstede

Heeft u te maken met een daklekkage? Of heeft u hulp nodig bij dakwerkzaamheden en woont u in het mooie Heemstede? Dan bent u vast op zoek naar een dakdekker in Heemstede. MBD Dakwerken helpt u als dakdekkersbedrijf graag. Wij zijn al meer dan 17 jaar actief op het gebied van hellende daken, platte daken en lood- en zinkwerk. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven in Heemstede met alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Zoek dus niet verder naar een dakdekker in Heemstede, want wij kunnen u helpen!

MBD Dakwerken

Beste dakdekkersbedrijf in Heemstede

Dakdekkersbedrijf Heemstede

WMBD Dakwerken is een dakdekkersbedrijf in de regio Heemstede. Oprichter Martijn Appel is 17 jaar geleden begonnen als allround loodgieter. Hierbij deed hij naast de dakwerkzaamheden ook veel binnenwerk. De laatste jaren is er steeds meer gefocust op de werkzaamheden op het dak. Het ontstaan van dakdekkersbedrijf MBD Dakwerken was daarmee een logisch gevolg.

Als dakdekker in Heemstede helpen wij particulieren en bedrijven met uiteenloopende projecten en actue klussen. Hellende daken (pannendaken, shingledaken en felsdaken), platte daken (bitumen) en divers lood- en zinkwerk behoren tot onze specialismen. De dakwerkzaamheden zijn qua grootte zeer uiteenlopend, van het maken van een goot tot het maken van grote daken voor bedrijven. Voor dakrenovatie, dakisolatie, stormschade, dakinspectie, daklekkage en nieuwbouw van daken in Heemstede is MBD Dakwerken dé specialist!

17+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf

Wij bieden kwaliteit voor onze klanten in Heemstede

MBD Dakwerken beheerst het volledige dakwerk. Met liefde voor het vak bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Beste dakdekker in
Heemstede en omstreken

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Afgeronde projecten in de buurt van Heemstede

Met liefde voor het vak hebben wij al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

17+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Heemstede

Heeft u te maken met stormschade in Heemstede? Wij weten als geen ander wat voor ellende dit kan veroorzaken. Een storm kan namelijk ernstige schade veroorzaken aan uw dak doordat de stevige wind dakpannen kan loswerken en bomen omver kan werpen. Als dit gebeurt, wilt u zo snel mogelijk een oplossing voor dit probleem. Als dakdekkersbedrijf zijn wij specialist in het oplossen van stormschade aan het dak in Heemstede. Bel ons en we komen zo snel mogelijk langs.

Dakisolatie Heemstede

Dakdekkersbedrijf MBD Dakwerken is specialist in dakisolatie in Heemstede. Dakisolatie is het isoleren van de dakvloer van een gebouw. Het grote voordeel van dakisolatie is dat u de warmte binnen kunt houden in de winter en in de zomer buiten kunt houden. Hiermee bespaart u energie en kunt u de energierekening dus verlagen. De kosten van dakisolatie kunnen variëren, afhankelijk van de grootte van het gebouw en het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt. In veel gevallen zal de investering zichzelf echter terugverdienen in de vorm van lagere energiekosten. 

Dakbedekking Heemstede

Een nieuwe dakbedekking is een investering die op langere termijn gunstig zal zijn. Het is belangrijk dat u een zorgvuldige keuze maakt en dat u het werk laat uitvoeren door een professionele dakdekker uit Heemstede. Om uw dakbedekking in optimale staat te houden en om lekkage te voorkomen, is het van belang dat u zich regelmatig bezighoudt met dakonderhoud.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn verschillende redenen waarom nieuw dakbedekking noodzakelijk is. Zo kan een dak slecht onderhouden zijn, waardoor daklekkage is opgetreden. Om de lekkage op te lossen, is het van belang om zo snel mogelijk een professioneel dakdekkersbedrijf uit Heemstede in te schakelen.

Ook is het mogelijk dat de dakbedekking beschadigd is geraakt door stormschade. In dit geval is het belangrijk om het dak te laten repareren door een dakbedekkingsbedrijf. Als u stormschade aan uw dak heeft, neemt de kans op daklekkage aanzienlijk toe. Ook gaat er veel warmte verloren wanneer het dak stormschade heeft opgelopen, wat negatieve gevolgen heeft voor de dakisolatie.

Nieuwe dakbedekking kan ook slim zijn vanuit het financiële perspectief. Als u de waarde van uw woning zo hoog mogelijk wilt houden, dan is het van belang om een kwalitatief goed dak te hebben. Door een goed en nieuw dak op uw huis te plaatsen, kan de uitstraling van uw hele woning verbeterd worden.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Om de levensduur van uw dak te verlengen, is het van belang om regelmatig dakwerkzaamheden uit te voeren. Het is belangrijk dat u regelmatig het dak reinigt van bladeren, takken en ander soort vuil. Door dit te verwijderen, voorkom je dat het water op het dak blijft liggen.

Ook is het verstandig om regelmatig de dakbedekking te controleren op scheurtjes en blaren. Mocht u scheurtjes zien in de dakbedekking, dan is het van belang om zo snel mogelijk contact op te nemen met een dakdekkersbedrijf uit Heemstede!

Daarnaast is het belangrijk om het dak regelmatig te reinigen met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel. Spoel het dak vervolgens af met een tuinslang. Daardoor kan je vuil en algen van het dak verwijderen.

Als laatste is het belangrijk om het loodwerk en zinkwerk met enige regelmaat te onderhouden. Dit kan u doen door bijvoorbeeld het lood- en zinkwerk schoon te houden en regelmatig bladeren en vuil te verwijderen. Hiervoor kan je een zachte borstel en water gebruiken. Wees wel voorzichtig dat u het lood- en zinkwerk niet beschadigt tijdens het schoonmaken. Ga niet op het lood- en zinkwerk lopen en plaats er geen zware objecten op.

Welk type dakbedekking is het meest geschikt voor mijn huis?

Het type dakbedekking dat bij uw huis past, is afhankelijk van het soort dak dat u heeft. Er zijn namelijk verschillende soorten daken, zoals platte daken en hellende daken.

Wanneer u een plat dak heeft, dan kunt u kiezen voor bitumen dakbedekking. Dit type dakbedekking is in Nederland heel populair, mede omdat het lang mee gaat.

Wanneer u een hellend dak heeft, dan kunt u kiezen voor verschillende soorten dakbedekkingen, zoals dakpannen en shingles. Dakpannen zijn een populaire keuze voor hellende daken. De voordelen van dakpannen zijn dat ze weerbestendig en duurzaam zijn en dat ze verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en stijlen. Daardoor is er altijd wel een soort dakpan dat bij uw woning past. Daarnaast hebben dakpannen relatief weinig onderhoud nodig.

Shingles is een soort dakbedekking dat gemaakt is van asfalt. Shingles zijn over het algemeen dun en rechthoekig, waardoor ze gemakkelijk te installeren zijn. De grootste voordelen van shingles zijn dat ze een levensduur hebben van wel 20 tot 30 jaar en dat ze, evenals dakpannen, verkrijgbaar zijn in veel verschillende kleuren en stijlen.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken is al jaren de specialist op het gebied van dakbedekking. Van dakinspectie tot dakreparatie en dakrenovatie, wij staan altijd voor u klaar. Met meer dan 17 jaar ervaring binnen deze branche hebben wij alle kennis in huis om u deskundig advies en professionele hulp te bieden. Wij zijn de experts in allerlei verschillende dakwerken, waaronder nokvorst herstellen. Daarnaast zijn wij altijd binnen 24 uur aanwezig bij spoedgevallen, zoals lekkages door stormschade. Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zorgen wij ervoor dat we alle afspraken nakomen en dat we u altijd een eerlijke prijs bieden. Of u nu uw complete dak wilt vervangen of slechts een nieuwe dakgoot wilt laten plaatsen, bij MBD Dakwerken staan we altijd voor u klaar!

Dakdekker Heemstede

Werkgebied

Dakdekkersbedrijf in Heemstede

Als dakdekker werken wij ook in Heemstede. Wij hebben als dakdekkersbedrijf al veel opdrachten mogen uitvoeren in Heemstede en omgeving. Neem contact met ons op als wij u kunnen helpen met dakreparatie, daklekkage, dakisolatie, stormschade, dakinspectie of een nieuw dak!