✓ Meer dan 20 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Heemstede

Als u te maken heeft met een daklekkage of dakgerelateerde werkzaamheden nodig heeft in het prachtige Heemstede, dan bent u ongetwijfeld op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Heemstede. MBD Dakwerken staat klaar om u te helpen als ervaren dakdekkersbedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring in hellende daken, platte daken en lood- en zinkwerk, zijn wij uw vertrouwde partner voor alle dakwerkzaamheden in Heemstede. Of u nu een particuliere klant bent of een bedrijf in Heemstede, wij zijn in staat om al uw dakgerelateerde behoeften te vervullen. U hoeft dus niet verder te zoeken naar een dakdekker in Heemstede, want wij staan voor u klaar!

MBD Dakwerken

Ervaren dakdekkersbedrijf in Heemstede

Dakdekker Heemstede

MBD Dakwerken is een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in de regio Heemstede. Oprichter Martijn Appel begon 20 jaar geleden als allround loodgieter, waarbij hij naast loodgieterswerkzaamheden ook veel werk op het gebied van dakwerkzaamheden uitvoerde. In de afgelopen jaren is de focus steeds meer verschoven naar dakwerk, en de oprichting van MBD Dakwerken was een logisch gevolg van deze specialisatie.

Als dakdekkersbedrijf in Heemstede zijn wij toegewijd aan het assisteren van particulieren en bedrijven bij een breed scala aan dakgerelateerde projecten en lopende klussen. Onze expertise omvat hellende daken (pannendaken, shingledaken en felsdaken), platte daken (bitumen) en verschillende aspecten van lood- en zinkwerk. Onze dakwerkzaamheden variëren in omvang, van het vervaardigen van dakgoten tot het realiseren van grote daken voor zakelijke klanten. Of het nu gaat om dakrenovatie, dakisolatie, herstel van stormschade, dakinspectie, aanpak van daklekkage of nieuwbouw van daken in Heemstede, MBD Dakwerken is dé specialist die u nodig heeft!

20+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf

Wij bieden kwaliteit voor onze klanten in Heemstede

MBD Dakwerken beheerst het volledige dakwerk. Met liefde voor het vak bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Beste dakdekkersbedrijf in
Heemstede

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Afgeronde projecten in de buurt van Heemstede

Met liefde voor het vak hebben wij al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

20+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Heemstede

Als u te maken heeft met stormschade in Heemstede, begrijpen wij als geen ander welke ellende dit kan veroorzaken. Stormen kunnen aanzienlijke schade aan uw dak toebrengen, zoals het losrukken van dakpannen en het omverwerpen van bomen. In dergelijke situaties wilt u snel een oplossing voor dit probleem vinden. Als ervaren dakdekkersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het aanpakken van stormschade aan daken in Heemstede. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, en wij zullen zo spoedig mogelijk ter plaatse komen om de nodige herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Dakisolatie Heemstede

MBD Dakwerken is uw specialist in dakisolatie in Heemstede. Dakisolatie is het proces van het isoleren van de dakvlakken van een gebouw. Het grote voordeel van dakisolatie is dat het helpt om de warmte in de winter binnen te houden en in de zomer buiten te houden, wat leidt tot aanzienlijke energiebesparingen en een lagere energierekening. De kosten voor dakisolatie kunnen variëren afhankelijk van de grootte van het gebouw en het type isolatiemateriaal dat wordt gebruikt. In veel gevallen zal de investering zichzelf echter snel terugverdienen dankzij de besparingen op energiekosten.

Dakbedekking Heemstede

Het vernieuwen van uw dakbedekking is een investering op de lange termijn die zichzelf terugverdient. Het is cruciaal om een weloverwogen keuze te maken en het werk te laten uitvoeren door een professionele dakdekker in Heemstede. Om uw dakbedekking in optimale staat te houden en lekkages te voorkomen, is het van essentieel belang om regelmatig dakonderhoud uit te voeren.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn diverse redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om nieuwe dakbedekking te overwegen. Een slecht onderhouden dak kan bijvoorbeeld leiden tot daklekkage, en het is van cruciaal belang om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen door een professioneel dakdekkersbedrijf in Heemstede in te schakelen.

Daarnaast kan dakbedekking beschadigd raken door stormschade, wat eveneens reparatie vereist door een dakbedekkingsbedrijf. Stormschade aan uw dak vergroot het risico op daklekkage en kan leiden tot warmteverlies, wat nadelige gevolgen heeft voor de dakisolatie.

Het investeren in nieuwe dakbedekking kan ook vanuit financieel oogpunt verstandig zijn. Als u de waarde van uw woning wilt behouden en verbeteren, is het van belang om te zorgen voor een kwalitatief hoogwaardig dak. Door een nieuw en goed dak op uw huis te plaatsen, kan de uitstraling van uw gehele woning worden verbeterd. Een dakdekker in Heemstede kan u hierbij van dienst zijn.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Om de levensduur van uw dak te verlengen, is het van cruciaal belang om regelmatig dakwerkzaamheden uit te voeren. Er zijn verschillende aspecten van dakonderhoud waar u rekening mee moet houden:

1. Verwijder regelmatig bladeren, takken en ander vuil van uw dak. Dit helpt voorkomen dat water op het dak blijft liggen en de dakbedekking beschadigt.

2. Controleer de dakbedekking regelmatig op scheurtjes en blaren. Als u dergelijke schade opmerkt, is het essentieel om onmiddellijk contact op te nemen met een dakdekkersbedrijf in Heemstede.

3. Reinig het dak periodiek met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel om vuil en algen te verwijderen. Spoel het dak vervolgens grondig af met een tuinslang.

4. Onderhoud het lood- en zinkwerk regelmatig. Houd deze componenten schoon en verwijder bladeren en vuil om schade te voorkomen. Wees voorzichtig om het lood- en zinkwerk niet te beschadigen tijdens het schoonmaken en vermijd zware belasting op deze delen.

Welke dakbedekking is het meest geschikt voor mijn dak?

De keuze voor het type dakbedekking dat het best bij uw huis past, hangt af van het type dak dat u heeft. Er zijn namelijk verschillende soorten daken, waaronder platte daken en hellende daken, en voor elk type dak zijn er geschikte dakbedekkingsopties beschikbaar.

1. Bij een plat dak kunt u kiezen voor bitumen dakbedekking. Dit type dakbedekking is in Nederland erg populair vanwege de duurzaamheid en lange levensduur.

2. Voor hellende daken zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder dakpannen en shingles. Dakpannen zijn een veelgebruikte keuze voor hellende daken vanwege hun weerbestendigheid, duurzaamheid en de beschikbaarheid in diverse kleuren en stijlen. Dakpannen vereisen over het algemeen weinig onderhoud.

3. Shingles zijn een ander type dakbedekking dat vaak wordt gebruikt voor hellende daken. Shingles zijn dun en rechthoekig van vorm, waardoor ze relatief eenvoudig te installeren zijn. Ze hebben een levensduur van 20 tot 30 jaar en zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

4. Het kiezen van het juiste type dakbedekking is afhankelijk van uw specifieke behoeften en de kenmerken van uw dak. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een professionele dakdekker in Heemstede om de beste keuze te maken voor uw situatie.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken heeft zich door de jaren heen bewezen als dé specialist op het gebied van dakbedekking in Heemstede. Met ruim 20 jaar ervaring in de branche, bieden wij uitgebreide kennis en expertise op het gebied van dakwerk. Van dakinspectie tot dakreparatie en dakrenovatie, wij staan altijd klaar om professioneel advies en deskundige hulp te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in diverse dakwerken, waaronder het herstellen van nokvorsten. Bovendien reageren wij snel op noodsituaties, zoals lekkages veroorzaakt door stormschade, en zijn wij binnen 24 uur ter plaatse om te helpen. Bij MBD Dakwerken hechten we veel waarde aan integriteit, en daarom zorgen we ervoor dat we al onze afspraken nakomen en eerlijke prijzen bieden. Of u nu overweegt om uw volledige dak te vervangen of gewoon een nieuwe dakgoot wilt laten plaatsen, bij MBD Dakwerken staan we altijd tot uw dienst!

Dakdekker Heemstede

Werkgebied

Dakdekkersbedrijf in Heemstede

Als gerenommeerd dakdekkersbedrijf voeren wij ook onze professionele diensten uit in Heemstede. Ons trackrecord omvat talrijke succesvolle opdrachten in Heemstede en de omliggende regio. Aarzel niet om contact met ons op te nemen indien u onze expertise nodig heeft op het gebied van dakreparatie, daklekkage, dakisolatie, stormschade, dakinspectie of de installatie van een geheel nieuw dak! Wij staan klaar om u van dienst te zijn als u een dakdekker in Heemstede zoekt.