✓ Meer dan 20 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Bloemendaal

Als u op zoek bent naar een dakdekker in Bloemendaal, dan bent u bij MBD Dakwerken aan het juiste adres! Ons dakdekkersbedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het vak en is gespecialiseerd in zowel hellende daken als platte daken, evenals lood- en zinkwerk. Of u nu een particuliere klant bent of een bedrijf, wij staan voor u klaar om alle soorten dakwerkzaamheden uit te voeren.

MBD Dakwerken

Dakdekkersbedrijf in Bloemendaal

Dakdekker Bloemendaal

MBD Dakwerken heeft in de regio Bloemendaal al meer dan 20 jaar een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en gespecialiseerde dakdekker. Oprichter Martijn Appel begon zijn carrière met diverse werkzaamheden, zowel op als onder het dak. In de loop der jaren heeft Martijn zich volledig toegewijd aan het vak van dakdekker. De oprichting van MBD Dakwerken was dan ook een natuurlijke stap.

Als dakdekker in Bloemendaal staan wij klaar om zowel particuliere als zakelijke klanten te helpen met een breed scala aan dakwerkzaamheden. Wij hebben expertise in het werken met verschillende soorten daken, zoals hellende daken (pannendaken, shingledaken en felsdaken), platte daken (bitumen) en diverse lood- en zinkwerkzaamheden. Of het nu gaat om het repareren van een dakgoot of het realiseren van grote dakprojecten, bij MBD Dakwerken kunt u terecht voor dakrenovatie, dakinspecties, het oplossen van daklekkages, dakisolatie, herstel van stormschade en nieuwbouw van daken in Bloemendaal. Bel ons voor al uw dakbehoeften!

20+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Bloemendaal

Dakdekker in Bloemendaal met kwaliteit op nummer 1

MBD Dakwerken beheerst het volledige dakwerk. Met liefde voor het vak bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Beste dakdekker in
Bloemendaal

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Projecten in de omgeving van Bloemendaal

Met liefde voor het vak hebben wij al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

20+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Bloemendaal

Als u te maken heeft met stormschade in Bloemendaal, aarzel dan niet en bel onmiddellijk een dakdekker van MBD Dakwerken. Stormen kunnen aanzienlijke schade aanrichten aan daken, met name door de hoge windsnelheden die bomen kunnen omverwerpen en dakpannen kunnen losrukken. Zelfs met voorzorgsmaatregelen vóór de storm is het voorkomen van stormschade niet altijd mogelijk, en dit kan leiden tot daklekkages. Het team van MBD Dakwerken staat klaar om dit probleem voor u op te lossen. Neem direct contact met ons op, en wij zullen zo snel mogelijk ter plaatse zijn om de schade te herstellen.

Dakisolatie in Bloemendaal

Met de voortschrijdende ontwikkelingen in de wereld wordt dakisolatie een steeds populairder onderwerp. Dakisolatie omvat het isoleren van de dakvlakken van een gebouw, of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande gebouwen, zowel met platte als hellende daken. Het grootste voordeel van dakisolatie is de energiebesparing die het oplevert. In de winter kunt u de warmte binnen houden, terwijl u in de zomer de warmte buiten kunt houden. Dit heeft een positieve invloed op uw energierekening. Bovendien kan dakisolatie bijdragen aan een comfortabeler binnenklimaat, omdat de temperatuur in het gebouw beter gereguleerd kan worden. Als u dakisolatie in Bloemendaal overweegt, neem dan contact op met MBD Dakwerken! Wij zijn experts op dit gebied en staan klaar om u te helpen.

Dakbedekking Bloemendaal

Het vernieuwen van uw dakbedekking is een investering die op de lange termijn de moeite waard is. Het is essentieel dat u deze keuze zorgvuldig maakt en dat u het werk laat uitvoeren door een deskundige dakdekker in Bloemendaal. Om uw dakbedekking in uitstekende staat te houden en om lekkages te voorkomen, is het van groot belang om regelmatig aandacht te besteden aan dakonderhoud.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn diverse redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om nieuwe dakbedekking aan te brengen. Een van deze redenen kan zijn dat het dak slecht onderhouden is en lekkage heeft veroorzaakt. Het is van groot belang om lekkage snel te verhelpen door een professioneel dakdekkersbedrijf in Bloemendaal in te schakelen.

Een andere mogelijke oorzaak voor de noodzaak van nieuwe dakbedekking is schade door storm. In dit geval is het van essentieel belang om het dak te laten repareren door een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf. Stormschade aan het dak kan de kans op lekkage aanzienlijk vergroten, en bovendien kan het leiden tot verlies van warmte, wat nadelige gevolgen kan hebben voor de dakisolatie.

Een nieuwe dakbedekking kan ook een verstandige financiële investering zijn. Als u de waarde van uw woning zo hoog mogelijk wilt houden, is het van belang om een hoogwaardig dak te hebben. Door een nieuw en kwalitatief goed dak op uw huis te laten plaatsen, kan de uitstraling van uw gehele woning worden verbeterd. Een dakdekker in Bloemendaal kan u hierbij van dienst zijn.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Het verlengen van de levensduur van uw dak vereist regelmatig onderhoud en dakwerkzaamheden. Het is van groot belang om het dak periodiek te ontdoen van bladeren, takken en ander vuil om te voorkomen dat water zich ophoopt op het dakoppervlak.

Bovendien is het verstandig om de dakbedekking regelmatig te inspecteren op eventuele scheurtjes en blaren. Wanneer u scheurtjes in de dakbedekking constateert, is het van essentieel belang om onmiddellijk contact op te nemen met een dakdekkersbedrijf in Bloemendaal.

Een ander belangrijk aspect van dakonderhoud is het regelmatig reinigen van het dakoppervlak met behulp van een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel. Het dak kan vervolgens worden afgespoeld met een tuinslang om vuil en algen te verwijderen.

Tenslotte is het cruciaal om loodwerk en zinkwerk met regelmaat te onderhouden. Dit kan worden gedaan door het lood- en zinkwerk schoon te houden en bladeren en vuil regelmatig te verwijderen. Hierbij dient voorzichtigheid te worden betracht om beschadiging te voorkomen. Het is raadzaam om niet op het lood- en zinkwerk te lopen en er geen zware objecten op te plaatsen.

Welk type dakbedekking is het meest geschikt?

Het juiste type dakbedekking voor uw woning hangt af van het type dak dat u heeft. Er zijn diverse soorten daken, waaronder platte daken en hellende daken.

Bij een plat dak is bitumen dakbedekking een populaire keuze, vooral in Nederland, vanwege de duurzaamheid ervan.

Voor hellende daken kunt u kiezen uit verschillende soorten dakbedekking, zoals dakpannen en shingles. Dakpannen zijn veelgebruikt voor hellende daken vanwege hun weerbestendigheid, duurzaamheid en beschikbaarheid in diverse kleuren en stijlen, zodat er altijd een soort dakpan is die bij uw woning past. Bovendien vergen dakpannen over het algemeen weinig onderhoud.

Shingles zijn een ander type dakbedekking, gemaakt van asfalt. Shingles zijn doorgaans dun en rechthoekig, wat ze gemakkelijk te installeren maakt. Ze hebben een levensduur van 20 tot 30 jaar en zijn, net als dakpannen, verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken is een toonaangevend dakdekkersbedrijf met ruim 20 jaar aan ervaring in de dakbedekkingsbranche. Ons team van deskundigen is gespecialiseerd in allerlei soorten dakwerkzaamheden, variërend van dakinspecties tot dakreparaties en dakrenovaties. Wij begrijpen dat dakproblemen dringend kunnen zijn, daarom zijn wij altijd bereikbaar binnen 24 uur voor spoedgevallen zoals lekkages veroorzaakt door stormschade. Integriteit en betrouwbaarheid zijn kernwaarden die hoog in het vaandel staan bij MBD Dakwerken. Wij zorgen ervoor dat al onze afspraken worden nagekomen en dat wij eerlijke prijzen hanteren. Of u nu behoefte heeft aan een volledige dakvervanging of simpelweg een nieuwe dakgoot wilt laten installeren, bij MBD Dakwerken staan wij altijd voor u klaar!

Dakdekker Bloemendaal

Werkgebied van ons dakdekkersbedrijf

Dakdekker in Bloemendaal

We hopen dat de informatie op deze pagina u een duidelijk beeld heeft gegeven van ons dakdekkersbedrijf in de regio Bloemendaal. Onze jarenlange ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit maken ons tot de juiste partner voor talloze particuliere en zakelijke klanten. Kunnen wij ook voor u aan de slag gaan? Of het nu gaat om dakreparaties, daklekkages, dakisolatie, dakinspecties, herstel van stormschade of de installatie van een nieuw dak, als dakdekker in Bloemendaal staan wij altijd paraat om u van dienst te zijn!