✓ Meer dan 20 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Amsterdam

Dakdekker in Amsterdam nodig? Dan zit u hier goed! MBD Dakwerken is een dakdekkersbedrijf in de regio Amsterdam met al meer dan 20 jaar ervaring in hellende daken, platte daken en lood- en zinkwerk. Bij ons zijn particulieren en bedrijven aan het juiste adres voor alle voorkomende werkzaamheden op het dak.

MBD Dakwerken

Dakdekkersbedrijf in Amsterdam

Dakdekker Amsterdam

In de regio Amsterdam heeft dakdekkersbedrijf MBD Dakwerken al meer dan 20 jaar een solide reputatie opgebouwd als een betrouwbare en gespecialiseerde dienstverlener. Oprichter Martijn Appel begon zijn carrière met een breed scala aan werkzaamheden, zowel binnen als buiten het dakwerk. De afgelopen jaren heeft Martijn zich echter verder toegespitst op het vak van dakdekker. De oprichting van MBD Dakwerken was dan ook een logische stap in zijn professionele ontwikkeling.

Als dakdekker in Amsterdam bieden wij uitgebreide diensten aan particuliere en zakelijke klanten, waarbij we een breed scala aan dakwerkzaamheden uitvoeren. Onze expertise omvat verschillende soorten daken, van hellende daken (pannendaken, shingledaken en felsdaken) tot platte daken (bitumen) en diverse vormen van lood- en zinkwerk. Of het nu gaat om het repareren van een dakgoot of het aanleggen van grotere daken, bij MBD Dakwerken staan we altijd voor u klaar. Of het nu gaat om dakrenovatie, dakinspectie, het oplossen van daklekkages, dakisolatie, herstel van stormschade of de bouw van nieuwe daken in Amsterdam, u kunt altijd op ons rekenen!

20+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Amsterdam

#1 Dakdekker in Amsterdam

MBD Dakwerken beheerst het volledige dakwerk. Met liefde voor het vak bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Beste dakdekker in
Amsterdam

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Projecten in de omgeving van Amsterdam

Met liefde voor het vak hebben wij al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

20+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Amsterdam

Heeft u te maken met stormschade in Amsterdam? Wacht dan niet en bel direct een dakdekker van MBD Dakwerken. Stormen kunnen aanzienlijke schade aan daken veroorzaken, met hoge windsnelheden die bomen kunnen omverwerpen en dakpannen kunnen losrukken. Ondanks eventuele voorzorgsmaatregelen voorafgaand aan een storm is het voorkomen van stormschade niet altijd mogelijk, wat kan resulteren in daklekkages. MBD Dakwerken, als ervaren dakdekkersbedrijf, staat klaar om dit probleem snel en professioneel voor u op te lossen. Aarzel niet en bel direct, wij komen zo spoedig mogelijk bij u langs om de stormschade te herstellen.

Dakisolatie in Amsterdam

Met de voortschrijdende ontwikkelingen in de wereld wordt dakisolatie steeds belangrijker en populairder. Dakisolatie houdt in dat de dakvlakken van een gebouw worden geïsoleerd. Of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande gebouwen, zowel platte als hellende daken kunnen worden geïsoleerd. De grootste voordelen van dakisolatie zijn de aanzienlijke besparingen op energiekosten. In de winter wordt de warmte beter binnen gehouden, terwijl in de zomer de hitte buiten wordt gehouden, wat gunstig is voor de energierekening. Bovendien draagt dakisolatie bij aan een aangenamer binnenklimaat, omdat de temperatuur in het gebouw beter kan worden gereguleerd. Als u dakisolatie in Amsterdam overweegt, aarzel dan niet om contact op te nemen met MBD Dakwerken! 

Dakbedekking Amsterdam

Het investeren in nieuwe dakbedekking is een langetermijnbeslissing met aanzienlijke voordelen. Het is cruciaal om een weloverwogen keuze te maken en het werk te laten uitvoeren door een ervaren dakdekker in Amsterdam. Om uw dakbedekking in optimale conditie te houden en lekkages te voorkomen, is het essentieel om regelmatig aandacht te besteden aan dakonderhoud.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn diverse redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om nieuwe dakbedekking te overwegen. Een dak kan bijvoorbeeld slecht onderhouden zijn, wat kan leiden tot daklekkages. Het is dan van groot belang om onmiddellijk een professioneel dakdekkersbedrijf uit Amsterdam in te schakelen om deze lekkages aan te pakken.

Daarnaast kan dakbedekking beschadigd raken door stormschade. In dergelijke gevallen is het cruciaal om het dak te laten herstellen door een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf. Stormschade aan uw dak vergroot namelijk het risico op daklekkages en kan leiden tot aanzienlijk warmteverlies, wat negatieve gevolgen heeft voor de dakisolatie.

Vanuit financieel oogpunt kan het ook verstandig zijn om te investeren in nieuwe dakbedekking. Als u de waarde van uw woning wilt behouden of verhogen, speelt de kwaliteit van het dak een essentiële rol. Het plaatsen van een nieuw, hoogwaardig dak kan niet alleen de uitstraling van uw hele huis verbeteren, maar ook de waarde ervan verhogen.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Om de levensduur van uw dak te verlengen, is het essentieel om regelmatig dakwerkzaamheden uit te voeren. Het is van groot belang om het dak periodiek te reinigen door bladeren, takken en ander vuil te verwijderen, om te voorkomen dat water op het dak blijft staan.

Het is tevens verstandig om regelmatig inspecties uit te voeren op de dakbedekking om scheurtjes en blaren op te sporen. Mocht u enige vorm van schade waarnemen, dan is het cruciaal om onmiddellijk contact op te nemen met een ervaren dakdekkersbedrijf in Amsterdam.

Bovendien is het noodzakelijk om het dak regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel, gevolgd door het spoelen met een tuinslang. Hiermee kunt u vuil en algen effectief van het dak verwijderen.

Als laatste is het van belang om het loodwerk en zinkwerk regelmatig te onderhouden. Dit kan worden bereikt door ze schoon te houden en periodiek bladeren en vuil te verwijderen met behulp van een zachte borstel en water. Wees echter voorzichtig om het lood- en zinkwerk niet te beschadigen tijdens het schoonmaken. Vermijd lopen op en het plaatsen van zware voorwerpen op deze delen van het dak.

Welk type dakbedekking is het meest geschikt voor mijn huis?

Het type dakbedekking dat het beste bij uw woning past, hangt af van het type dak dat u heeft. Er zijn namelijk verschillende soorten daken, zoals platte daken en hellende daken.

Bij een plat dak kunt u overwegen om bitumen dakbedekking te gebruiken. Dit type dakbedekking is in Nederland bijzonder populair vanwege zijn duurzaamheid en lange levensduur.

Voor hellende daken heeft u diverse opties wat betreft dakbedekking, waaronder dakpannen en shingles. Dakpannen zijn een veelgekozen optie voor hellende daken vanwege hun weerbestendigheid, duurzaamheid en beschikbaarheid in diverse kleuren en stijlen. Hierdoor is er altijd wel een type dakpan dat perfect bij uw huis past, en bovendien vereisen dakpannen over het algemeen weinig onderhoud.

Shingles, gemaakt van asfalt, zijn een andere mogelijkheid voor dakbedekking. Shingles zijn doorgaans dun en rechthoekig van vorm, waardoor ze eenvoudig te installeren zijn. De belangrijkste voordelen van shingles zijn hun levensduur van 20 tot 30 jaar en hun brede scala aan beschikbare kleuren en stijlen, vergelijkbaar met dakpannen.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken heeft jarenlange ervaring en is de specialist op het gebied van dakbedekking. Van dakinspecties tot dakreparaties en dakrenovaties, wij zijn altijd beschikbaar om u te assisteren. Met meer dan 20 jaar expertise in deze branche hebben wij de kennis en ervaring om u te voorzien van deskundig advies en professionele diensten. Wij zijn de experts op het gebied van diverse dakwerkzaamheden, waaronder het herstellen van nokvorsten. Bovendien staan wij bij spoedgevallen, zoals lekkages als gevolg van stormschade, altijd binnen 24 uur voor u klaar.

Integriteit staat hoog in ons vaandel, en daarom komen wij al onze afspraken na en bieden wij u altijd eerlijke prijzen. Of u nu overweegt om uw gehele dak te vervangen of slechts een nieuwe dakgoot wilt laten installeren, bij MBD Dakwerken staan wij altijd paraat om u van dienst te zijn!

Dakdekker Amsterdam

Werkgebied van ons dakdekkersbedrijf

Dakdekker in Amsterdam

We hopen dat de informatie op deze pagina u een duidelijk beeld heeft gegeven van ons dakdekkersbedrijf in de regio Amsterdam. Onze ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit maken van ons de juiste partner voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Mogen wij ook voor u aan de slag? Of het nu gaat om dakreparatie, daklekkage, dakisolatie, dakinspectie, herstel van stormschade of de installatie van een nieuw dak: bij MBD Dakwerken staan we altijd paraat om u van dienst te zijn als u een dakdekker in Amsterdam zoekt!