✓ Meer dan 20 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Bentveld

Op zoek naar een dakdekker in Bentveld? Zoek niet verder! MBD Dakwerken is een ervaren dakdekkersbedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in het werken met diverse soorten daken, waaronder hellende daken, platte daken, en het uitvoeren van lood- en zinkwerk. Wij staan klaar om zowel particulieren als bedrijven in Bentveld te assisteren bij al hun dakgerelateerde behoeften. Of u nu te maken heeft met een daklekkage of andere dakproblemen, bel ons direct en wij komen ter plaatse om u te helpen!

MBD Dakwerken

Dakdekkersbedrijf in Bentveld

Dakdekker Bentveld

MBD Dakwerken, een gerenommeerd dakdekkersbedrijf in Bentveld, staat voor u klaar. Met een geschiedenis die meer dan 20 jaar teruggaat, begonnen we als allround loodgieter, maar in de afgelopen jaren hebben we onze focus verlegd naar dakwerkzaamheden. Hieruit is MBD Dakwerken ontstaan, uw betrouwbare partner voor diverse dakgerelateerde projecten.

Of u nu particulier bent of een bedrijf in Bentveld vertegenwoordigt, wij staan voor u klaar, ongeacht de omvang van het project. Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van diverse soorten daken, van pannendaken en shingledaken tot felsdaken en bitumen daken. Of u nu dakisolatie, hulp bij stormschade, een dakrenovatie, reparatie van daklekkage of een nieuw dak nodig heeft, MBD Dakwerken is de specialist waarop u kunt vertrouwen. Twijfel dus niet en neem contact met ons op!

20+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf

Kwaliteit op nummer 1

Bij MBD Dakwerken staat kwaliteit op nummer 1. Dankzij liefde en passie voor het vak kunnen wij het volledige dakwerk verzorgen voor onze klanten. Daarbij proberen we altijd de verwachtingen te overtreffen. Benieuwd naar wat wij doen? Kijk hieronder naar een greep uit onze specialiteiten op het dak.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

#1 dakdekker in
Bentveld

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Projecten

Met liefde voor het vak hebben wij al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

20+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Bentveld

Een krachtige storm kan aanzienlijke schade toebrengen aan daken. Hoge windsnelheden kunnen bomen omverwerpen en dakpannen losrukken. Hoewel het aanbevolen is om preventieve maatregelen te nemen, is het soms onmogelijk om stormschade te voorkomen. Stormschade kan leiden tot problemen zoals daklekkage. In een dergelijke situatie staat dakdekkersbedrijf MBD Dakwerken voor u klaar. Wij zijn de experts in het herstellen van stormschade in Bentveld. Aarzel niet en neem direct contact met ons op, zodat we snel kunnen assisteren.

Dakisolatie Bentveld

Dakisolatie betreft het isoleren van de dakvlakken van een gebouw, zowel bij nieuwbouw als bestaande gebouwen, zowel bij platte- als hellende daken. Het isoleren van het dak resulteert in energiebesparing doordat er minder warmte verloren gaat naar de buitenlucht. Daarnaast draagt dakisolatie bij aan een aangenamer binnenklimaat doordat de binnentemperatuur beter wordt gereguleerd. MBD Dakwerken is dé specialist in dakisolatie in Bentveld.

Dakbedekking Bentveld

Het vervangen van uw dakbedekking is een investering op de lange termijn die zichzelf zal lonen. Het is essentieel om zorgvuldig te kiezen en het werk te laten uitvoeren door een ervaren dakdekker in Bentveld. Om uw dakbedekking in optimale conditie te houden en lekkages te voorkomen, is regelmatig dakonderhoud van groot belang.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn diverse redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om nieuwe dakbedekking aan te brengen. Een slecht onderhouden dak kan leiden tot daklekkage, wat snel aangepakt moet worden door een professioneel dakdekkersbedrijf in Bentveld.

Daarnaast kan schade aan de dakbedekking door bijvoorbeeld stormschade een reden zijn om het dak te laten repareren door een gespecialiseerd dakbedrijf. Stormschade vergroot de kans op daklekkage en kan ook de isolatie van het dak negatief beïnvloeden.

Vanuit financieel perspectief kan het vervangen van de dakbedekking ook verstandig zijn. Een kwalitatief goed dak draagt bij aan de waarde van uw woning en verbetert de algehele uitstraling ervan.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Om de levensduur van uw dak te verlengen, is het essentieel om regelmatig dakwerkzaamheden uit te voeren. Hier zijn enkele belangrijke stappen die u kunt nemen:

Verwijder regelmatig bladeren, takken en ander vuil van uw dak. Dit voorkomt dat water op het dak blijft liggen en kan schade veroorzaken.

Controleer uw dakbedekking op scheurtjes en blaren. Als u beschadigingen ziet, is het van groot belang om onmiddellijk contact op te nemen met een professioneel dakdekkersbedrijf in Bentveld.

Reinig uw dak periodiek met een zachte borstel en mild schoonmaakmiddel om vuil en algen te verwijderen. Spoel het dak grondig af met een tuinslang om alle resten te verwijderen.

Onderhoud het loodwerk en zinkwerk regelmatig door ze schoon te houden en bladeren en vuil te verwijderen. Gebruik hiervoor een zachte borstel en water, en wees voorzichtig om het lood- en zinkwerk niet te beschadigen. Loop niet op deze materialen en plaats er geen zware objecten op.

Door deze stappen te volgen, kunt u de levensduur van uw dak verlengen en mogelijke problemen in een vroeg stadium aanpakken.

Welke dakbedekking is het meest geschikt voor mijn dak?

De keuze voor het type dakbedekking voor uw huis hangt af van het soort dak dat u heeft. Er zijn verschillende soorten daken, zoals platte daken en hellende daken. Hier zijn enkele opties:

Voor platte daken is bitumen dakbedekking een veelvoorkomende keuze. Dit type dakbedekking is populair in Nederland vanwege zijn duurzaamheid en lange levensduur.

Voor hellende daken zijn er verschillende opties beschikbaar, waaronder:

Dakpannen: Dakpannen zijn een populaire keuze voor hellende daken vanwege hun weerbestendigheid en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en stijlen, zodat u een dakpan kunt kiezen die bij de uitstraling van uw woning past. Dakpannen vereisen over het algemeen weinig onderhoud.

Shingles: Shingles zijn dunne, rechthoekige dakbedekkingsmaterialen gemaakt van asfalt. Ze zijn eenvoudig te installeren en hebben een levensduur van ongeveer 20 tot 30 jaar. Shingles zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, wat flexibiliteit biedt in het ontwerp van uw dak.

De keuze voor het juiste type dakbedekking hangt af van uw specifieke behoeften, de stijl van uw huis en uw budget. Het is raadzaam om advies in te winnen bij een professionele dakdekker in Bentveld om de beste optie voor uw situatie te bepalen.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken is uw vertrouwde specialist op het gebied van dakbedekking met een schat aan ervaring. Wij bieden een breed scala aan diensten, variërend van dakinspecties tot dakreparaties en dakrenovaties. Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan 20 jaar in deze branche, kunnen wij u voorzien van deskundig advies en professionele hulp. Bij MBD Dakwerken zijn we gespecialiseerd in diverse dakwerkzaamheden, waaronder het herstellen van nokvorsten. Wij begrijpen het belang van snel handelen in noodsituaties, zoals lekkages als gevolg van stormschade, en daarom staan we altijd binnen 24 uur paraat. Wij hechten veel waarde aan integriteit en zorgen ervoor dat al onze afspraken worden nagekomen. Bovendien streven we ernaar u altijd eerlijke prijzen te bieden. Of u nu een volledige dakvervanging overweegt of slechts een nieuwe dakgoot wilt laten plaatsen, bij MBD Dakwerken staan we altijd tot uw dienst!

Dakdekker Bentveld

Werkgebied

Dakdekkersbedrijf in Bentveld

Heeft u online gezocht naar termen als “dakdekker Bentveld” of “dakdekkersbedrijf Bentveld”? Zoek niet verder! MBD Dakwerken heeft als dakdekkersbedrijf al talloze projecten uitgevoerd in Bentveld en de omliggende gebieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, of het nu gaat om dakreparaties, daklekkages, dakisolatie, stormschade, dakinspecties of de installatie van een geheel nieuw dak. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!