✓ Meer dan 20 jaar ervaring   ✓ Specialist in alle dakwerkzaamheden   ✓   Binnen 24 uur bij spoed

Dakdekker Haarlem

Heeft u een dakdekker in Haarlem nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! MBD Dakwerken is een gevestigd dakdekkersbedrijf in de Haarlemse regio, met een indrukwekkende ervaring van meer dan 20 jaar in het behandelen van hellende daken, platte daken en lood- en zinkwerk. Of u nu een particuliere huiseigenaar bent of een bedrijf heeft, wij zijn de juiste keuze voor al uw dakgerelateerde klussen.

MBD Dakwerken

Dakdekkersbedrijf in Haarlem

Dakdekker Haarlem

Als dakdekker in Haarlem staat MBD Dakwerken al meer dan 20 jaar bekend als een betrouwbare en gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Oprichter Martijn Appel begon zijn carrière met een breed scala aan werkzaamheden, zowel binnen als op het dak. In de loop der jaren heeft Martijn zich echter verder gespecialiseerd in het dakdekkersvak, waardoor de oprichting van MBD Dakwerken een natuurlijke stap was.

Als dakdekker in Haarlem bieden wij onze diensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten, waarbij we een breed scala aan dakwerkzaamheden uitvoeren. Onze expertise omvat diverse soorten daken, van hellende daken (pannendaken, shingledaken en felsdaken) tot platte daken (bitumen), evenals lood- en zinkwerk. Of het nu gaat om het repareren van een dakgoot of het aanleggen van grotere daken, bij MBD Dakwerken kunt u terecht voor dakrenovatie, dakinspectie, het oplossen van daklekkages, dakisolatie, herstel van stormschade en nieuwbouw van daken in Haarlem. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor al uw dakbehoeften!

20+ jaar ervaring

Kwaliteitsmateriaal

Veilig werken

Tevreden klanten

Betrouwbaar dakdekkersbedrijf in Haarlem

#1 Dakdekker in Haarlem

MBD Dakwerken beheerst het volledige dakwerk. Met liefde voor het vak bieden wij onze klanten net dat beetje extra. Onderstaand een greep uit onze specialiteiten.

Wij werken altijd met de beste materialen. Voor hellende daken wordt er veel met dakpannen, shingles en zink gewerkt. Ook maken wij felsdaken.

Hellende daken

Voor het renoveren en bij nieuwbouw van platte daken werkt MBD Dakwerken met bitumen. Hierdoor is uw dak waterdicht.

Platte daken

Door goed lood- en zinkwerk wordt het water en vuil goed afgevoerd van een dak. MBD Dakwerken is specialist in lood- en zinkwerk.

Lood- en zinkwerk

Beste dakdekker in
Haarlem

N

Breed gespecialiseerd

MBD Dakwerken is specialist in alle voorkomende werkzaamheden op het dak. Voor elke klus hebben wij de juiste oplossing.

N

Tevreden klanten

Wij werken al jarenlang samen met aannemers, bouwbedrijven, vastgoedhandelaren en particulieren. Ook doen wij het onderhoud voor VvE.

N

Eerlijke prijzen

MBD Dakwerken gelooft in duurzame relaties. Dat betekent ook dat wij als dakdekkersbedrijf eerlijke prijzen hanteren.

Wij zijn trots op ons werk

Projecten in de omgeving van Haarlem

Met liefde voor het vak hebben wij al veel verschillende dakwerkzaamheden mogen uitvoeren. Hieronder ziet u een impressie van ons werk.

Amstelveenseweg Amsterdam

Amstelveenseweg Amsterdam

Aan de Amstelveenseweg in Amsterdam hebben we een dakrenovatie uitgevoerd. Aan de voorzijde zijn de zinken goten vervangen. De dakkapel is bekleed met zink en de dakpannen zijn vervangen met tuile du nord blauw gesmoord. Dit is gedaan inclusief nieuwe stof, panlatten...

Lees meer
Nassaukade Amsterdam

Nassaukade Amsterdam

Na jarenlange daklekkage waren de draagbalken van het balkon aan de Nassaukade in Amsterdam zeer ernstig aangetast. Dit leverde een gevaarlijke situatie op. Daarom hebben we alle draagbalken vervangen inclusief dakschot. Alles is afgewerkt met nieuwe dakbedekking en...

Lees meer
Boetonstraat Amsterdam

Boetonstraat Amsterdam

Aan de Boetonstraat in Amsterdam hebben we voor de aannemer een nieuwe dakopbouw gerealiseerd. We hebben de dakopbouw geïsoleerd met 10 cm pir isolatie en bekleed met een mooie leislag in de kleuren groen/grijs. De dakranden zijn afgewerkt met zink en lood. Ook zijn...

Lees meer

24/7

Spoedjes binnen 24 uur

20+

Jaar ervaring als dakdekker

75+

Grote projecten afgerond

500+

Dakreparaties uitgevoerd

Stormschade Haarlem

Heeft u te maken met stormschade in Haarlem? Aarzel dan niet en neem onmiddellijk contact op met een dakdekker van MBD Dakwerken. Stormen kunnen aanzienlijke schade aan daken veroorzaken, met hoge windsnelheden die bomen omver kunnen werpen en dakpannen kunnen losrukken. Ondanks eventuele preventieve maatregelen voorafgaand aan een storm is het niet altijd mogelijk om schade te voorkomen, wat kan leiden tot daklekkages. MBD Dakwerken, als ervaren dakdekkersbedrijf, staat klaar om dit probleem snel en professioneel voor u op te lossen. Bel ons direct en we zullen zo spoedig mogelijk ter plaatse zijn om de stormschade te herstellen.

Dakisolatie in Haarlem

Met de voortdurende ontwikkelingen in de wereld is dakisolatie een steeds populairder onderwerp geworden. Dakisolatie is het proces van isoleren van de dakvlakken van een gebouw, of het nu gaat om nieuwbouw of bestaande constructies, en zowel voor platte als hellende daken. Het grootste voordeel van dakisolatie is het aanzienlijk verminderen van energiekosten. In de winter behoudt u de warmte beter binnen, terwijl u in de zomer de hitte buiten kunt houden, wat zich vertaalt naar gunstige effecten op uw energierekening. Bovendien draagt dakisolatie bij aan een comfortabeler binnenklimaat, aangezien de temperatuur in het gebouw efficiënter kan worden gereguleerd. Als u op zoek bent naar professionele dakisolatie in Haarlem, neem dan contact op met MBD Dakwerken!

Dakbedekking Haarlem

Het investeren in nieuwe dakbedekking is een langetermijnbeslissing met aanzienlijke voordelen. Het is cruciaal om een weloverwogen keuze te maken en het werk te laten uitvoeren door een ervaren dakdekker in Haarlem. Om uw dakbedekking in optimale conditie te houden en lekkages te voorkomen, is het essentieel om regelmatig aandacht te besteden aan dakonderhoud.

Waarom kiezen voor nieuwe dakbedekking?

Er zijn verschillende redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om nieuwe dakbedekking te overwegen. Een dak kan bijvoorbeeld in slechte staat verkeren, wat kan leiden tot daklekkages. Het is dan van groot belang om onmiddellijk een professioneel dakdekkersbedrijf uit Haarlem in te schakelen om deze lekkages aan te pakken.

Daarnaast kan dakbedekking beschadigd raken door stormschade. In dergelijke gevallen is het cruciaal om het dak te laten herstellen door een gespecialiseerd dakbedekkingsbedrijf. Stormschade aan uw dak vergroot namelijk het risico op daklekkages en kan leiden tot aanzienlijk warmteverlies, wat negatieve gevolgen heeft voor de dakisolatie.

Vanuit financieel oogpunt kan het ook verstandig zijn om te investeren in nieuwe dakbedekking. Als u de waarde van uw woning wilt behouden of verhogen, speelt de kwaliteit van het dak een essentiële rol. Het plaatsen van een nieuw, hoogwaardig dak kan niet alleen de uitstraling van uw hele huis verbeteren, maar ook de waarde ervan verhogen.

Hoe kan ik mijn dak zelf onderhouden?

Om de levensduur van uw dak in Haarlem te verlengen, zijn regelmatige dakwerkzaamheden van essentieel belang. Het is cruciaal om het dak periodiek te onderhouden door bladeren, takken en ander vuil te verwijderen, waardoor voorkomen wordt dat water op het dak blijft staan.

Bovendien is het verstandig om regelmatig inspecties uit te voeren op scheurtjes en blaren in de dakbedekking. Als u dergelijke gebreken opmerkt, is het van groot belang om onmiddellijk contact op te nemen met een professioneel dakdekkersbedrijf in Haarlem.

Daarnaast is het noodzakelijk om het dak regelmatig te reinigen met een zachte borstel en een mild schoonmaakmiddel, gevolgd door het afspoelen met een tuinslang om vuil en algen te verwijderen.

Als laatste is het van belang om het loodwerk en zinkwerk met regelmaat te onderhouden. Dit kan worden bereikt door het lood- en zinkwerk schoon te houden en regelmatig bladeren en vuil te verwijderen. Gebruik hierbij een zachte borstel en water, maar wees voorzichtig om het lood- en zinkwerk niet te beschadigen. Vermijd het lopen op en het plaatsen van zware objecten op deze delen van het dak.

Welk type dakbedekking is het meest geschikt voor mijn huis?

Het type dakbedekking dat het meest geschikt is voor uw huis hangt af van het type dak dat u heeft, zoals platte daken en hellende daken.

Bij een plat dak is bitumen dakbedekking een populaire keuze in Nederland vanwege zijn duurzaamheid en lange levensduur.

Voor hellende daken zijn er diverse opties, waaronder dakpannen en shingles. Dakpannen genieten veel populariteit vanwege hun weerbestendigheid, duurzaamheid en brede scala aan beschikbare kleuren en stijlen, wat ervoor zorgt dat er altijd wel een type dakpan is dat bij uw huis past. Bovendien vereisen dakpannen over het algemeen weinig onderhoud.

Shingles, gemaakt van asfalt, zijn dunne, rechthoekige stukken dakbedekking die gemakkelijk te installeren zijn. Ze hebben een levensduur van 20 tot 30 jaar en bieden, net als dakpannen, tal van kleur- en stijlopties.

Waarom kiezen voor MBD Dakwerken?

MBD Dakwerken heeft jarenlange expertise op het gebied van dakbedekking en biedt een breed scala aan diensten, waaronder dakinspecties, dakreparaties en dakrenovaties. Met meer dan 20 jaar ervaring in deze sector beschikken wij over de nodige kennis om u professioneel advies en deskundige ondersteuning te bieden. Wij zijn gespecialiseerd in diverse dakwerkzaamheden, waaronder het herstellen van nokvorsten. Bovendien zijn wij snel ter plaatse bij spoedgevallen, zoals lekkages als gevolg van stormschade, waarbij we binnen 24 uur reageren.

Bij MBD Dakwerken hechten we veel waarde aan integriteit. We zijn toegewijd aan het nakomen van al onze afspraken en streven naar eerlijke prijzen voor onze klanten. Of u nu overweegt om uw volledige dak te vervangen of slechts een nieuwe dakgoot wilt laten plaatsen, bij MBD Dakwerken staan we altijd paraat om u van dienst te zijn als u een dakdekker in Haarlem zoekt!

Dakdekker Haarlem

Werkgebied van ons dakdekkersbedrijf

Dakdekker in Haarlem

We hopen dat de informatie op deze pagina u een duidelijk beeld heeft gegeven van ons dakdekkersbedrijf in de regio Haarlem. Onze ervaring, betrouwbaarheid en kwaliteit maken ons tot de juiste partner voor talloze particuliere en zakelijke klanten. Kunnen wij ook voor u aan de slag gaan? Of het nu gaat om dakreparaties, daklekkages, dakisolatie, dakinspecties, herstel van stormschade of de installatie van een nieuw dak, wij staan altijd paraat om u van dienst te zijn als u een dakdekker in Haarlem zoekt!